Uitzendbureau Boxmeer

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Uitzendbureau en detacheringsbureau Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Wij zijn in 2005 gestart met detacheringsbureau Cordeta Personeelsdiensten B.V. Wij werken als uitzendbureau voor opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf. Doordat er steeds een complexere wet- en regelgeving is, is het ideaal om voor een uitzend- en detacheringsbureau te kiezen. Door middel van ons eigen concept bieden wij u in Boxmeer een oplossing. Wij vinden hierbij lagere kosten en het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Maakt u in Boxmeer ook gebruik van onze diensten? Wij kunnen maatwerk leveren door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. Bent u geïnteresseerd in ons detacheringsbureau en uitzendbureau? Bel dan naar 024-3881255. Wij zijn uw detacheringsbureau in Boxmeer.

Vacature in de bouw en een vacature voor timmerman

Wij werven ook Nederlandse vakkrachten in de bouw- en technieksector voor bedrijven in- en rondom Boxmeer. Hier ligt ons specialisme. We zoeken altijd goede vakmensen voor onze klanten. Wij hebben meerdere vacatures in de bouw zoals bijvoorbeeld een vacature voor timmerman. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De vacature voor timmerman of de vacature in de bouw? Bekijk het eens op uw gemak. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel voor zowel onze vacature voor timmerman als de vacature in de bouw.

Bekijk onze steigerbouw vacatures

Werkt u in de steigerbouw? En bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben verschillende steigerbouw vacatures. Ook voor u in Boxmeer. Wij kunnen als opdrachtgever als detacheringsbureau en uitzendbureau ook werven voor u. U geeft uw verwachtingen aan. Wij kijken of u past bij de steigerbouw vacatures en zien gelijk of de vacature bij u past.

Boxmeer

Onze schilder vacatures in Boxmeer

Ons detacheringsbureau en uitzendbureau werft ook schilders. Wij hebben meerdere schilder vacatures voor u als schilder. Wilt u als opdrachtgever dat wij personeel werven door onze schilder vacatures? Benader ons bureau dan. Wilt u als schilder in Boxmeer meer weten over onze schilder vacatures? Ook dan horen wij graag van u.

Contact vanuit Boxmeer

Heeft u een leuke vacature gezien, benader dan ons detacheringsbureau en uitzendbureau. Wilt u personeel werven? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 024-3881255. Of stuur een mail naar info@cordeta.nl. Voor goede vakmannen in Boxmeer zijn wij het uitzendbureau en detacheringsbureau.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU