Uitzendbureau Cuijk

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Uw uitzendbureau en detacheringsbureau

Uitzendbureau Cordeta Personeelsdiensten B.V. is in 2005 begonnen. Wij werken voor opdrachtgevers als detacheringsbureau. Dit doen we voor het midden- en kleinbedrijf. Veel bedrijven kiezen voor een uitzend- en detacheringsbureau vanwege een steeds complexere wet- en regelgeving. Wij bieden u de kans om in Cuijk gebruik te maken van ons eigen concept als bureau. Bij ons krijgt u kwaliteit tegen lage kosten. Benader ons dan vanuit Cuijk zo spoedig mogelijk en maak gebruik van onze diensten. Wij vinden het zeer belangrijk om in al onze werkzaamheden maatwerk te leveren. Wilt u ook gebruik maken van de diensten van ons detacheringsbureau en uitzendbureau? U kunt ons telefonisch bereiken op 024-3881255. Zoek in Cuijk niet verder naar een uitzend- of detacheringsbureau, want u heeft Cordeta Personeelsdiensten B.V. gevonden.

Vacature timmerman en meer vacatures voor de bouw

In de bouw en technieksector werven wij ook Nederlandse vakkrachten. Dit is waar wij gespecialiseerd in zijn ook voor u in Cuijk. Voor zowel de vacature voor timmerman als de vacature in de bouw bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse in de vacature voor timmerman? Laat het ons weten, want wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Bent u een werkgever? U kunt bij ons een vacature voor de bouw plaatsen zoals bijvoorbeeld een vacature voor timmerman.

Steigerbouw vacatures bekijken

Bent u in de steigerbouw op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze steigerbouw vacatures vanuit Cuijk. Wilt u dat wij als uitzendbureau en detacheringsbureau voor u werven door middel van onze steigerbouw vacatures? Gaat u solliciteren? Geef dan ook uw wensen en verwachtingen aan. Zo weten wij of de steigerbouw vacatures bij u passen.

Cuijk

Verschillende schilder vacatures voor u in Cuijk

Wij zijn als detacheringsbureau en uitzendbureau ook actief in het werven van schilders. Bekijk ook ons aanbod van schilder vacatures als schilder. Ook als u schilders nodig heeft, kunnen wij door onze schilder vacatures werven voor u. Bent u als schilder in Cuijk geïnteresseerd in onze schilder vacatures? Stuur dan een sollicitatie.

Neem contact op vanuit Cuijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten van ons uitzendbureau en detacheringsbureau? Wij geven u graag meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Neem contact op door te bellen naar 024-3881255. Maar mailen kan ook naar info@cordeta.nl. Het uitzendbureau en detacheringsbureau voor u in Cuijk.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU