Detacheringsbureau

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Cordeta Personeelsdiensten B.V. is uw detacheringsbureau

In 2005 zijn wij gestart met Cordeta Personeelsdiensten B.V. als detacheringsbureau. Wij werken voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat er steeds complexere wet- en regelgeving komt, hebben het midden- en kleinbedrijf er steeds meer moeite mee om dit bij te houden. Wij hebben door ons eigen concept hier een goede oplossing voor gevonden. In dit concept staan lage kosten en het leveren van kwaliteit centraal. Ook richten wij ons op de bouw en technieksector, waar wij gemotiveerde Nederlandse vakkrachten werven. Meerdere ondernemers in het midden- en kleinbedrijf maken al gebruik van onze diensten als bedrijf. Wij luisteren namelijk goed naar onze klanten en daardoor kunnen wij ook maatwerk leveren. Maak snel een afspraak met ons detacheringsbureau en bel naar 024-3881255.

Werving en selectie van ons detacheringsbureau

Als u dat wenst, kunnen wij ook onze buitenlandse contacten voor u inschakelen. Op deze manier kunt u ook aan capabele arbeidskrachten komen vanuit het buitenland. Hiervoor gebruiken wij mond tot mond-reclame, advertenties, ons eigen kandidatenbestand en internet. Zo kunnen wij de kandidaten vinden die precies passen bij uw bedrijf. Onze arbeids specialisten screenen potentiële medewerkers voordat ze bij u aan de slag gaan. Wat zijn uw wensen?

Detachering door ons detacheringsbureau

Als u wilt, kunnen wij de detachering van arbeidskrachten voor u regelen. Uiteindelijk zullen deze krachten voor u aan de slag gaan op basis van detacheringsbasis. Heeft u behoefte aan wisselende arbeidskrachten? Dan kunt u kiezen voor detachering. Het voordeel van tijdelijke werknemers is dat u de zekerheid krijgt van continuïteit in uw bedrijfsvoering. Zo heeft u te allen tijde personeel.

Detacheringsbureau

Ons detacheringsbureau voor huisvesting en begeleiding

Ons bedrijf zorgt voor huisvesting en begeleiding van uw tijdelijke werknemers. Dit is ideaal als u buitenlandse krachten nodig heeft. Wij bereiden deze krachten in hun thuisland al voor op hun werkzaamheden in Nederland. Hiervoor gebruiken wij onder andere voorlichtingsbijeenkomsten. Wanneer uw krachten in Nederland aankomen staan onze consultants al voor deze mensen klaar. Hierdoor hoeft u zich alleen maar te richten op uw bedrijfsprocessen.

Ons detacheringsbureau en het stappenplan

Bent u op zoek naar buitenlandse arbeidskrachten? Schakelt u ons in, dan werken wij volgens het volgende stappenplan:

  • Stap 1: Inventarisatie
  • Stap 2: Werving & Selectie
  • Stap 3: Voorbereiding & Begeleiding
  • Stap 4: Aan de slag

Neem contact op met ons detacheringsbureau

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3881255. Of mail naar info@cordeta.nl. Wij zijn uw detacheringsbureau.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU