Uitzendbureau Nijmegen

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Zowel uitzendbureau als detacheringsbureau

Ons bedrijf Cordeta Personeelsdiensten B.V. is als uitzendbureau en detacheringsbureau gestart in 2005 en hebben sindsdien al veel bedrijven en vakmensen in Nijmegen geholpen. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat de regels en wetten in Nederland voortdurend veranderen, is het voor veel bedrijven een goede keus om een uitzendbureau of detacheringsbureau in te schakelen. Geef ook uw wensen in Nijmegen aan, zodat wij ook maatwerk kunnen leveren. Dan kunnen wij u in Nijmegen optimaal tot dienst zijn. Benader ons uitzendbureau en detacheringsbureau zodat we samen kunnen bespreken hoe wij u het best tot dienst kunnen zijn. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Bel dan naar 024-3881255. Op zoek naar een vacature in Nijmegen? Bekijk ook eens al onze vacatures in Gelderland.

Vacatures bouw- en technieksector

Wij zijn in de bouw en technieksector voortdurend op zoek naar Nederlandse vakkrachten voor ons uitzendbureau en detacheringsbureau. Wij kunnen dan ook voor u in Nijmegen op zoek naar personeel. Maar ook als u wilt reageren op een vacature in de bouw zoals de vacature voor timmerman bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben natuurlijk nog veel meer vacatures in Gelderland die voor u geschikt kunnen zijn.

Nijmegen

Meer weten over onze steigerbouw vacatures?

Werkt u of wilt u werken in de steigerbouw? Wij hebben voor u in Nijmegen meerdere steigerbouw vacatures. Als detacheringsbureau en uitzendbureau brengen wij vakman en bedrijf bij elkaar. Dit doen wij doormiddel van onze steigerbouw vacatures de juiste opvolging te geven. Persoonlijk contact en korte lijnen spelen een centrale rol in onze onderneming. Welke vacatures in Gelderland mogen wij voor u opstellen?

Ook schilder vacatures in Nijmegen

Wist u dat u ons detacheringsbureau en uitzendbureau ook kan inzetten voor het werven van schilders? Wij kunnen schilders werven door middel van onze schilder vacatures. Maar ook kunt u als schilder gewoon reageren op één van onze schilder vacatures. Bekijk eens in alle rust welke schilder vacatures wij hebben voor u in Nijmegen.

Schakel ons in vanuit Nijmegen

Is uw keuze gevallen op ons detacheringsbureau en uitzendbureau? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste vacature en uiteindelijk die leuke uitdagende baan. Maar ook kunnen wij voor u als bedrijf personeel werven door middel van vacatures in Gelderland. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 024-3881255. Of stuur een mail naar info@cordeta.nl. Cordeta Personeelsdiensten B.V. is uw detacheringsbureau en uitzendbureau in Nijmegen.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU