Uitzendbureau Oss

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Het uitzendbureau en detacheringsbureau

Wij zijn als uitzendbureau en detacheringsbureau al actief sinds 2005 onder de bedrijfsnaam Cordeta Personeelsdiensten B.V. Wij werken voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat systemen, regels en wetten steeds ingewikkelder worden, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om ons uitzendbureau en detacheringsbureau in te schakelen. Zo kunt u in Oss ook gebruik maken van onze diensten. Wij vinden het ook zeer belangrijk om kwaliteit te leveren. Wat kunnen wij voor u in Oss betekenen? Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Enthousiast geworden over ons detacheringsbureau en uitzendbureau? U kunt ons bellen op 024-3881255. Wij zijn het uitzendbureau en detacheringsbureau voor u in Oss. Op zoek naar vacatures in Gelderland? Wij hebben wat u zoekt.

Vacatures in de bouw

Nederlandse vakkrachten werven wij ook in de bouw en technieksector. Dit is ons specialisme waarmee wij u graag tot dienst zijn in Oss. U kunt bij ons reageren op zowel de vacature voor timmerman als een vacature in de bouw. Wat spreekt u meer aan? De vacature in de bouw of timmerman? Wij zijn op zoek naar gemotiveerd personeel voor de vacature voor timmerman en bouw. Vraag ons welke vacatures in Gelderland wij hebben.

Op zoek naar steigerbouw vacatures

Werkt u in de steigerbouw? Of wilt u hierin werken? Bekijk dan eens onze steigerbouw vacatures in Oss. Als detacheringsbureau en uitzendbureau werven wij met onze steigerbouw vacatures de beste vakmensen. Bekijk ook eens onze andere vacatures in Gelderland.

Oss

Wij hebben schilder vacatures voor u in Oss

Als detacheringsbureau en uitzendbureau zijn wij ook op zoek naar schilders. Bekijk ons aanbod en wie weet zit er tussen onze schilder vacatures wat voor u bij. U kunt ons ook inschakelen als u schilders wilt werven. Hiervoor zullen wij door middel van onze schilder vacatures schilders werven voor u. Wilt u als schilder in Oss meer weten over onze schilder vacatures? Wij staan u graag ter woord.

Contact vanuit Oss met ons bedrijf

Op zoek naar personeel? Of bent u op zoek naar een leuke baan? Dan kunt u ons detacheringsbureau en uitzendbureau inschakelen. Bekijk eens al onze vacatures in Gelderland. Nieuwsgierig geworden? U kunt ons bellen op 024-3881255. Maar mailen mag natuurlijk ook naar info@cordeta.nl.Wij hebben de vacatures in Gelderland die u zoekt in Oss.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU