Schilder vacatures

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Schilder vacatures door Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Wij hebben in 2005 Cordeta Personeelsdiensten B.V. opgericht. Wij voeren onze diensten voornamelijk uit voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat regelgeving en wetgeving voortdurend wordt aangepast, is het lastig om dit allemaal bij te houden. Schakel daarom ons in als uw partner. Ook kunnen wij werven voor u door middel van onze vacatures. Zo ook als u op zoek bent naar een schilder. Wij horen ook graag welke eisen u stelt aan uw personeel, zodat wij kunnen werven voor u. Hierdoor vindt u precies die schilder die u nodig heeft. Ons specialisme ligt dan ook in de bouw en technieksector. Wij kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse krachten voor u werven. Geef bij ons aan of u wilt dat wij door middel van onze vacatures buitenlands personeel werven. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Bel dan naar 024-3881255, zodat wij schilder vacatures voor u kunnen opstellen.

Het vinden van schilder krachten

Zoals wij eerder beschreven, kunnen wij ook in het buitenland werven voor u. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u niet de juiste krachten in Nederland kunt vinden. Als wij personeel gaan werven doen wij dit door mond tot mond-reclame, advertenties, ons eigen kandidatenbestand, internet en vacatures. Ook screenen wij het personeel alvorens deze beginnen met de werkzaamheden. Zo vinden wij het personeel dat u wenst.

Tijdelijk een schilder aannemen

Kiest u voor tijdelijke werknemers die uit het buitenland komen? Wees u zich er dan ook bewust van dat deze huisvesting en begeleiding nodig hebben. Wanneer zij geageerd hebben op één van de vacatures en aangenomen zijn, bereiden wij ze voor op hun komst naar Nederland. Wij organiseren onder andere bijeenkomsten en verzorgen de totale begeleiding van uw krachten. Zo nemen wij u werk uit handen.

Schilder vacatures

Reageren op de schilder vacatures

Het aannemen en werven van personeel kunt u aan ons overlaten. Ziet u een leuke baan als schilder bij ons? Reageer dan op deze functie, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen. Geef ook aan wat uw verwachtingen en eisen zijn bij de baan. Zo kijken wij samen of de functie voor u geschikt is.

Reageren of plaatsen vacature

Wilt u dat wij personeel voor u werven? Dit doen wij graag. Ook kunt u bij ons solliciteren op die leuke baan die u gezien heeft. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en diensten van ons bedrijf? U kunt dan bellen naar 024-3881255. Maar een mail sturen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@cordeta.nl. Bekijk ook eens onze schilder vacatures.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU