Steigerbouw vacatures

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Steigerbouw vacatures door Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Cordeta Personeelsdiensten B.V. is in 2005 opgericht waarbij wij onze diensten voornamelijk uitvoeren voor het midden- en kleinbedrijf. Regelgeving en wetgeving wordt steeds moeilijker en ook komen er altijd nieuwe wetten en regels bij. Wij zijn altijd op de hoogte, kies daarom voor ons als uw partner. Wij werven voor u onder andere door vacatures. Ook als u opzoek bent naar personeel voor in de steigerbouw. Geef ook aan wat uw eisen zijn voor de functie die u wilt vervullen. Op deze manier krijgt u het personeel in de steigerbouw dat u wenst. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en technieksector. Zo kunnen wij ook voor u Nederlandse en buitenlandse vakkrachten werven. Wilt u dat wij door middel van vacatures buitenlands personeel werven? Laat dit ons dan weten zodat wij voor u kunnen starten met werven. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 024-3881255. Wij stellen de steigerbouw vacatures voor u op.

Werving en selectie van personeel in de steigerbouw

Zoals eerder aangegeven kunnen wij zelfs voor u in het buitenland werven. Dit kan ideaal zijn wanneer u geen goede krachten kunt vinden in Nederland. Wij bereiken dit personeel middels mond tot mond-reclame, advertenties, ons eigen kandidatenbestand, internet en vacatures. Hierdoor krijgt u het juiste personeel dat past binnen uw bedrijf. Wij screenen ook het personeel voordat deze bij u gaan werken.

Steigerbouw personeel en huisvesting

Als u kiest voor tijdelijke werknemers vanuit het buitenland, dan hebben deze mensen ook huisvesting en begeleiding nodig. Als zij gereageerd hebben op vacatures en aangenomen zijn, bereiden wij deze krachten voor op hun komst naar Nederland. Wij organiseren bijeenkomsten voor hen en verzorgen de begeleiding. Zo nemen wij u veel werk uit handen.

Steigerbouw-vacatures

Reageren op steigerbouw vacatures

Wij kunnen zowel personeel werven voor u als aannemen. Het is maar net wat u wenst. Ook als u een leuke baan ziet bij ons in de steigerbouw, kunt u reageren. Laat het ons ook weten zodat wij de functie met u kunnen bespreken. Wat zijn uw wensen en verwachtingen bij de baan? Laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vacature plaatsen of reageren

Personeel werven? Schakel dan Cordeta Personeelsdiensten B.V. in. Maar ook als u wilt solliciteren op een baan bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op en bel 024-3881255. U kunt ook een mail sturen naar info@cordeta.nl. Wij hebben verschillende steigerbouw vacatures.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU