Uitzendbureau Uden

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Cordeta detacherings- en uitzendbureau

Wij zijn Cordeta Personeelsdiensten B.V, uw uitzendbureau en detacheringsbureau en wij zijn in 2005 gestart. Wij worden voornamelijk ingeschakeld door het midden- en kleinbedrijf. Wetten en regels worden voortdurend aangepast en ook komen er nieuwe bij. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u ons als uitzendbureau en detacheringsbureau inschakelen. Denkt u in Uden na om gebruik te maken van onze diensten? Weet dan ook dat wij bij u in Uden maatwerk kunnen leveren. Wacht niet langer en neem snel contact op met ons uitzendbureau en detacheringsbureau, zodat we kunnen overleggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt ons bellen op 024-3881255. Wij hebben vacatures in Uden, maar we hebben ook nog meer vacatures in Gelderland.

Gespecialiseerd in vacatures in de bouw

Bent u actief in de bouw en technieksector en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn als uitzendbureau en detacheringsbureau altijd op zoek naar Nederlandse vakkrachten. We brengen vakmensen en bedrijven in Uden bij elkaar. Dit doen wij middels onze vacature voor een timmerman en andere vacatures in de bouw. Wilt u reageren op de vacature voor een timmerman? Stuur ons dan een mailtje of bekijk al onze vacatures in Gelderland in de bouw en technieksector.

Uden

Op zoek naar interessante steigerbouw vacatures?

Op zoek naar leuke steigerbouw vacatures? In Uden hebben wij meerdere steigerbouw vacatures lopen. U kunt ons detacheringsbureau en uitzendbureau inschakelen om de juiste steigerbouwers te vinden.

Schilder vacatures voor u in Uden

Wilt u schilders werven? Schakel dan ons detacheringsbureau in. Wij stellen een schilder vacature voor u op en vinden de ideale vakman voor u. Andersom kunt u als schilder reageren op één van onze schilder vacatures. Benieuwd naar onze schilder vacatures in Uden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op vanuit Uden

Wilt u ons detacheringsbureau en uitzendbureau inschakelen? Wij werven voor bedrijven en helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging met leuke vacatures. Wilt u dat wij werven door middel van vacatures in Gelderland? Dit doen wij graag voor u. Meer weten over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 024-3881255. U kunt ook een mail sturen naar info@cordeta.nl. Wij zijn het detacheringsbureau en uitzendbureau voor u in Uden.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU