Uitzendbureau

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Cordeta Personeelsdiensten B.V. uitzendbureau

Wij zijn in 2005 gestart met Cordeta Personeelsdiensten B.V. als uitzendbureau. Waarbij wij voornamelijk werken voor het midden- en kleinbedrijf. Wij ervaren dat het midden- en kleinbedrijf steeds meer moeite heeft met het bijhouden van de steeds complexere wet- en regelgeving. Voor deze problemen bieden wij een goede oplossing middels ons eigen concept. In ons concept staan lage kosten en kwaliteit centraal. Maar wij hebben ons ook gericht op het werven en selecteren van zeer gemotiveerde Nederlandse vakkrachten in de bouw en technieksector. Er zijn al vele ondernemers die gebruik maken van de diensten van ons bedrijf. Zij kiezen voor ons omdat wij goed luisteren naar u als klant. Hierdoor zijn wij ook in staat om maatwerk te leveren. Wilt u een afspraak maken met ons uitzendbureau? Dan kunt u bellen naar 024-3881255.

Werving en selectie van ons uitzendbureau

Wij kunnen ook onze buitenlandse contacten inschakelen voor u, om gemotiveerde en capabele arbeidskrachten te vinden in het buitenland. Dit zal gebeuren door middel van advertenties, mond tot mond-reclame, internet en natuurlijk ons eigen kandidatenbestand. Hierdoor vinden wij voor u die kandidaten die passen bij uw bedrijf. Ook zullen wij uw potentiële medewerkers laten screenen door onze specialisten. Geef uw wensen aan zodat wij voor u kunnen selecteren.

Wijchen

Uitzending door ons uitzendbureau

Wij verzorgen de uitzending van arbeidskrachten. Deze gaan bij uw organisatie aan de slag op uitzendbasis. Dit zijn prima werkvormen als u een wisselende behoefte heeft aan personeel. Tijdelijke medewerkers geven u de zekerheid van continuïteit in uw bedrijfsvoering als u personeel nodig heeft.

Huisvesting en begeleiding door ons uitzendbureau

Cordeta Personeelsdiensten B.V. draagt zorg voor de huisvesting en begeleiding van uw tijdelijke medewerkers. Wilt u buitenlandse krachten? In het land van herkomst zullen zij al voorbereid worden op hun werkzaamheden in Nederland. Dit wordt onder andere gedaan door voorlichtingsbijeenkomsten. Maar ook in Nederland staan onze consultants vanaf het moment van aankomst voor ze klaar. U kunt zich dus volledig richten op het werkproces en wij regelen de rest.

Stappen van ons uitzendbureau

Wilt u buitenlandse arbeidskrachten inzetten voor uw organisatie? Wij werken bij zulke projecten volgens de volgende vier stappen:

  • Stap 1: Inventarisatie
  • Stap 2: Werving & Selectie
  • Stap 3: Voorbereiding & Begeleiding
  • Stap 4: Aan de slag

Contact met ons uitzendbureau

Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 024-3881255. Of mail naar info@cordeta.nl. Wij zijn uw uitzendbureau.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU