Vacature bouw

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Vacature in de bouw door Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Wij zijn in 2005 gestart met Cordeta Personeelsdiensten B.V. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit voor het midden- en kleinbedrijf. Doordat de regelgeving steeds complexer wordt en er ook steeds nieuwe regels bij komen, wordt het steeds ingewikkelder voor bedrijven. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van actuele regelgeving kunt u het best ons bureau inschakelen. Door het opstellen van een vacature kunnen wij werven voor u. Zo ook als u op zoek bent naar personeel in de bouw. Wij kunnen samen met u de eisen opstellen die u eist aan de functie. Hierdoor vindt u het personeel in de bouw dat u zoekt. Ons specialisme ligt dan ook in de bouw en technieksector waar wij Nederlandse vakkrachten voor u kunnen werven. Maar ook kunnen we middels een vacature voor u in het buitenland werven. U maakt hierin zelf de keus waarin wij u kunnen adviseren. Geïnteresseerd in onze diensten? Bel vrijblijvend naar 024-3881255. Wij stellen de vacature voor de bouw voor u op.

Werving en selectie van personeel in de bouw

Ons bureau kan zelfs personeel werven voor u in het buitenland. Zo kunt u op een slimme manier aan capabele arbeidskrachten komen. Dit personeel bereiken wij door de inzet van mond tot mond-reclame, advertenties, ons eigen kandidatenbestand, internet en een vacature. Zo vindt u precies die kandidaten die passen bij uw bedrijf. Voordat deze arbeidskrachten bij u aan de slag gaan, zullen wij ze eerst screenen.

Huisvesting van uw personeel in de bouw

Kiest u voor tijdelijke werknemers, dan hebben zij ook huisvesting en begeleiding nodig. Wanneer zij akkoord zijn met de voorwaarden van de vacature, kunnen wij deze krachten voorbereiden in hun thuisland voor hun werkzaamheden in Nederland. Dit doen wij door de inzet van bijeenkomsten. Wilt u ook dat wij een gedeelte van uw bedrijfsprocessen overnemen? Laat ons dit dan weten.

vacature bouw

Reageren op de vacature in de bouw

Naast dat wij werven, zijn wij ook bezig met het aannemen van personeel. Ziet u bijvoorbeeld bij ons een leuke baan in de bouw? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, zodat wij de functie met u kunnen bespreken. Geeft ook uw wensen en verwachtingen aan bij de baan. Zo krijgen we een beeld van u en of de baan geschikt is voor u.

Vacature plaatsen of hierop reageren

Wilt u dat wij personeel voor u werven? Dit doen wij met veel plezier. Ook als u wilt solliciteren op een baan kunt u bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden over onze diensten? Bel dan snel naar 024-3881255. Of mail naar info@cordeta.nl. Wij hebben de vacature bouw die u zoekt.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU