Vacature timmerman

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Vacature voor een timmerman door Cordeta Personeelsdiensten B.V.

Wij hebben ons bureau gestart in 2005. Waarbij wij ons voornamelijk richten op werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf. De wet- en regelgeving wordt steeds complexer, hierdoor wordt het ook steeds ingewikkelder voor bedrijven. Wij weten alles van de nieuwe wet en regelgeving. Dit is dan ook een goede reden voor u om ons in te schakelen. Wij kunnen middels een vacature werven voor u. Zo ook als u op zoek bent naar een timmerman. U kunt in samenspraak met ons de eisen opstellen. Zo krijgt u altijd de timmerman die u wenst. Wij richten ons voornamelijk op de bouw en technieksector waar wij voor u Nederlandse vakkrachten kunnen werven. Wilt u dat wij in het buitenland voor u werven middels een vacature? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Maak een vrijblijvende afspraak met ons door te bellen naar 024-3881255. En laat ons voor u een vacature voor een timmerman opstellen.

Werving en selectie van een timmerman

Wist u dat wij zelfs personeel voor u kunnen werven in het buitenland? Dit is ook weer een manier om aan capabele arbeidskrachten te komen. Wij bereiken kandidaten door middel van mond tot mond-reclame, advertenties, ons eigen kandidatenbestand, internet en een vacature. Op deze manier vinden wij precies die kandidaten die geschikt zijn voor de werkzaamheden bij uw bedrijf. Ook zullen wij de arbeidskrachten screenen voordat deze bij u aan de slag gaan.

Cordeta regelt het

Wij zorgen ervoor dat uw buitenlandse werknemers huisvesting en begeleiding krijgen. Als zij gereageerd hebben op de vacature, zullen wij deze krachten al voorbereiden in hun thuisland voor werkzaamheden in Nederland. Wij gebruiken hier onder andere bijeenkomsten voor. Zoals u merkt nemen wij een groot gedeelte van werk voor u uit handen.

vacature timmerman

Reageren op de vacature voor timmerman

Wij zijn niet alleen bezig met werven. Wij zijn natuurlijk ook bezig met mensen aannemen! Dus als u een leuke baan ziet bij ons zoals die van een timmerman, reageer dan snel zodat wij u kunnen leren kennen. Wij vinden het ook belangrijk om te horen wat uw wensen zijn en welke verwachtingen u heeft bij de baan.

Vacature plaatsen of hierop reageren

Als u ons wilt inschakelen om personeel voor u te werven, doen wij dit graag voor u. Maar u kunt natuurlijk ook reageren op de baan die u wilt. Meer weten? Wij zijn telefonisch te bereiken op: 024-3881255. Of mail naar info@cordeta.nl. Wij hebben de vacature voor een timmerman die u zoekt.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU