Vacatures Limburg

inschrijven

voor bedrijven

inschrijven

voor werknemers

Cordeta Personeelsdiensten B.V. voor vacatures in Limburg

In 2005 zijn wij gestart met Cordeta Personeelsdiensten B.V. Wij werken voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Wij werven door middel van vacatures zodat geïnteresseerden kunnen reageren op de functies. Veel bedrijven ervaren dat de regel en wetgeving steeds complexer wordt. Het is dan ook ideaal voor u om ons als uitzendbureau in te schakelen. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren zonder dat u hier teveel voor betaalt. Heeft u ook vacatures waarvoor u ons wilt laten werven? Wij kunnen ook voor u in Limburg werven. Maar ook kunt u reageren op één van de functies in Limburg. Laat ons voor u de vakkrachten vinden die u nodig heeft voor uw werkzaamheden. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan, omdat wij ons inleven in u als klant. Wij houden altijd rekening met uw wensen en behoeftes. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend naar 024-3881255. Bekijk ook eens onze vacatures in Limburg.

Werkwijze in Limburg

Ons uitzendbureau verzorgt de uitzending van arbeidskrachten. Wij zorgen dat deze bij uw organisatie aan de slag gaan op uitzendbasis. Deze werkvormen zijn ideaal als uw behoefte aan personeel wisselt. Laat ons dan ook vacatures opstellen, zodat u het personeel krijgt dat u wenst. Een voordeel van tijdelijke medewerkers is dat deze zorgen voor continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Reageren op vacatures in Limburg

Ons bureau is niet alleen bezig met het werven van personeel. U kunt bij ons ook reageren op één van de vele vacatures. Heeft u een leuke functie gezien? Reageer hier dan zo snel mogelijk op, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen houden met u. Bekijk eens op uw gemak vanuit Limburg welke functies u aanspreken. U kunt ook contact met ons opnemen als u eerst meer wilt weten over de functie.

vacatures limburg

Ons stappenplan

Voor het werven van personeel hanteren wij het volgende stappenplan:

  • Stap 1: Inventarisatie
  • Stap 2: Werving & Selectie
  • Stap 3: Voorbereiding & Begeleiding
  • Stap 4: Aan de slag

Contact met ons vanuit Limburg

Bent u ook enthousiast geworden over onze vacatures? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 024-3881255. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@cordeta.nl. Wij hebben de vacatures in Limburg die u zoekt.

Vrijblijvend advies

Neem contact op met Cordeta Personeelsdiensten voor werving en selectie van vakkundige en gemotiveerde krachten in diverse sectoren door heel Nederland

× Hoe kan ik je helpen?
BEL ONS NU